2016. április 2., szombat

Friss Megjelenések (24) 2016. április

Végre eljött a hónap, amelyben a legjobban várt regényem megjelenik! 
Jönnek ki egyéb finomságok is természetesen, de a lényeg április 26-án lesz.
Már nem bírom kivárni... de még olyan messze van így is!





Cím: Maggie Stiefvater: The Raven King
Megjelenés: 2016. április 26.
Oldalszám: 400

Fanatikus rajongok a sorozatért, és mióta befejeztem a harmadik kötetet, nem győzöm már kivárni az utolsó részt. Már tudok 1-2 infót, amit az írónő osztott meg, Ne tudjátok meg, most, hogy április lett, egyszerűen nem bírok leállni ezzel a könyvvel - szegény Nancy barátnémnak legalább már kismilliószor előhoztam, mennyire várom a drágát. 
Annyira kíváncsi vagyok amúgy, mi lesz a vége! A legleglegvége! Tudjátok, hogy szeretem a keserédes befejezéseket, de most a kicsikéimnek happy endet akarok és Ronant és Adamet együtt! Jaj, ha az canon lesz, a sikításomat még Debrecenben is hallani fogják a molyok.

Cím: Danielle Rollins: Burning
Megjelenés: 2016. április 5.
Oldalszám: 352

Danielle Rollins regénye a különlegessége miatt került a várólistámra. Egy fiatalkorúak börtönében játszódik, ahova egy különösen veszélyesnek ítélt 10 éves lányt hoznak be. Ezt követően furcsa események történnek, a főszereplő, aki maga is itt raboskodik, mindent megtesz, hogy kiszabaduljon, mert ki tudja, mi történik, ha nem sikerül neki.
Kíváncsi vagyok, mi a helyzet a kislánnyal, és mi lesz a befejezése ennek a történetnek (mert nem sorozat). Remélem, hátborzongató és izgalmas lesz.

Cím: M. R. Carey: Fellside
Megjelenés: 2016. április 5.
Oldalszám: 496

A fülszöveg nem sokat árul el, úgyhogy már ez megmozgatta a fantáziámat. Azt tudjuk, hogy egy börtönben játszódik a történet, ahol a falak suttognak. A főszereplőhöz pedig egy fiú beszél, és az a kérdés, vajon meghallja-e a nő.
Nem merem már azt írni, hogy kíváncsi vagyok, de az vagyok - úgy tűnik amúgy, áprilisban ilyen börtönös történetek jönnek - vagy legalábbis engem azok érdekelnek.


Cím: Kate Karyus Quinn: Down with the Shine
Megjelenés: 2016. április 26.
Oldalszám: 355

Ismét egy igen izgalmas történetet sikerült találnom, amelynek központjában a jó öreg mondás áll: Vigyázz, mit kívánsz (Be careful what you wish for). A fülszövegben valaki azt kívánta, hogy a bulija sose érjen véget - nos, ennek eredménye lett, hogy ha bárki el próbálna menni, szörnyű kínokat éljen át. Imádom! Mármint nem azt, hogy szenvednek mások, hanem az egész témát. Várom, hogy olvashassam, csak szegény pont A Napon jelenik meg, úgyhogy várnia kell majd egy kis időt, mire a kezembe kerül.

Cím: Kelsey Sutton: The Lonely Ones
Megjelenés: 2016. április 26.
Oldalszám: 240

Ezzel a könyvvel kapcsolatban kicsit vegyesek az érzelmeim. Egyfelől nagyon érdekesnek tűnik, hiszen a lány fantáziája elevenedik meg, ráadásul a magánnyal foglalkozik. Másfelől viszont a formátuma - szabad vers - annyira nem fogott meg: jobban örülnék, ha rendes próza lenne. Ennek ellenére mindenképp elolvasom, mert a verses formátum nem akadályoz meg semmiben! :)


További áprilisi megjelenések

 



3 megjegyzés:

  1. Most már értem, miért nézted irigykedve az én megjelenéseim mennyiségét! :D

    VálaszTörlés
  2. A down with the shine borítója *.* #coverwhore.

    VálaszTörlés
  3. Nancy, és ez még semmi a májusi mennyiséghez képest... legalábbis, ha jól emlékszem. :D

    Zsebi, én is coverwhore-ként találtam rá először a könyvre, csak utána jött a felfedezés, hogy a plot is érdekesen hangzik. :))

    VálaszTörlés