2013. augusztus 9., péntek

All the news

Helló Dearie!

Kezdjük a legalapvetőbb hírrel - végre up-to-date van a blog, vagyis minden bejegyzést felraktam ide, amit fel akartam. *örömujjongás*
Rendben, nem igazán gondoltam, hogy valaha a végére érek, de igen, ma felkerült az utolsó 9 bejegyzés is, úgyhogy innentől kezdve nekiláthatok ledolgozni azt a hatalmas hátrányt, amelyet sikerült összeszednem az elmúlt hónapban.
Mert olvastam - rengeteget -, és nem írtam semmit (kivéve jegyzeteket)... úgyhogy egy ideig ezzel a pótlással fog telni az idő.

De jó könyvek lesznek! Mármint nem mind, mert annyira mázlista nem vagyok, de a többségük jó volt - én élveztem őket. :) 

Egyéb közszolgálati hír, hogy megkezdem a friss megjelenéseket közzétenni ismét! (Yaay?) Bevallom, már hiányzott ez a rovatom - el is vesztettem a fonalat, hogy mikor jönnek ki a könyveim, úgyhogy már ezért jó, hogy újra lesz. Ebből az első bejegyzés még a hétvégén kikerül, ha minden igaz.

Hogy kérdésre is válaszoljak - raktam ki blogkövető izét (a rendszeres olvasós valami) azta de pró vagyok nevekből. Bloglovin'-t nem tervezek, mert nem igazán érzem, hogy mi összeillenénk azzal az oldallal.
FB oldalt pedig szintén nem tervezek a közeljövőben, mert alig 1 hónapos most a blog, és bármennyire praktikus lenne oda kirakni mindent, amit találok, és, amik ide soha nem fognak kikerülni, 1 hónap az 1 hónap, nem nagy idő. :)

Azt hiszem egyelőre ennyi lennék, mindenkinek szép napot! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése