2013. augusztus 17., szombat

Lazy-saturday, avagy miért kísértenek?

Nem érzek késztetést magamban, hogy bármit is kezdjek bármivel... ezért a külföldi favorit íróim úgy döntöttek, ideje megkínozniuk. Hogy mivel?
Teaserekkel, részletekkel a következő könyveikből, amelyek megjelenése még milliónyi fényévre van a mostani pillanattól. 

A sort Victoria Schwab kezdte, aki közzétette az első felnőtt regényéhez, a Vicioushöz készült könyvtrailert:





Várható megjelenés: 2013. szeptember 24.

A következő kísértés Jennifer L. Armentrout nevéhez kötődik, aki tegnap elérhetővé tette az Origin első fejezetét - Origin 1. fejezet.
Erre az a válaszom, hogy 10 nap... +1-3, és itt lesz a kezemben. Nem adom meg magam, hogy aztán még fájdalmasabb legyek a várakozás. Pedig Daemon!

Várható megjelenés: 2013. augusztus 27.

P. C. Cast is közzétette az ősszel megjelenő Éjszaka háza sorozat 11. részének az első fejezetét - Revealed 1. fejezet. Kivételesen nem volt nehéz az ellenállás, de ennek az egyetlen oka, hogy a 10. részt még nem olvastam. Pedig lassan egy éve a polcomon van.
Várható megjelenés: 2013. október 15.

Júliusban értem utol magam a Gallagher Girls sorozattal, és azóta is számolom vissza a napokat szeptemberig, mikor is a sorozat utolsó része jelenik meg United We Spy címen. Az írónő ebből a kötetből tette közzé az első fejezetet - United We Spy 1. fejezet.

Várható megjelenés: 2013. szeptember 17.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése